Energieleveranciers Foudgum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Foudgum vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld DELTA of Qwint kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl bekijk je handige informatie en support ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Foudgum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Foudgum? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van factoren als: energieverbruik en adres. Verder moet je meer mee laten wegen dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook hanteren sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €100 t/m €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Oud-Beijerland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aanzienlijk complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Foudgum april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je treft binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Problemen bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hier tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan Qwint.

Besparen op de energienota

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €295 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Foudgum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Foudgum vergelijken. Geef je woongegevens & gas/licht inschatting in en kies binnen no-time het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en bekijk ogenblikkelijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Zuidoostbeemster afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Foudgum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Foudgum april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Foudgum? Onder dit stukje bekijk je een lijstje met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall en ook Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers berekend met een consumptie van 2050 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 750 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: controleer zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Foudgum. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe aanbieder. Hierin lees jij alle tarieven en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiecontract zal worden beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je verhuizen? Jij zult dan dikwijls het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. In de meeste gevallen doe je dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Foudgum. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Ook incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Energiedirect.nl vergelijken“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Dongeradeel.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Nefit, AWB, Atag, Vaillant of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Foudgum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Foudgum en betaal minder voor gas en licht!