Energieleveranciers Feerwerd Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Feerwerd vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Essent en Oxxio kan afsluiten. Overstappen van energie gaat makkelijk en is zo gepiept. Op de site bekijk je nuttige details en hulp voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Feerwerd

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Feerwerd? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Bovendien moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens geven flink wat maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €100 tot +/- €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Ossenisse.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Feerwerd februari 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Vervolgens tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is zo gepiept. Moeite bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.275 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle populaire partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Oxxio.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €245 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Feerwerd

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze tool kan je à la minute energieprijzen Feerwerd vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en bekijk vlug het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaald contract? Dit vind je in site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal binnen no-time de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Zorgvlied afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Feerwerd?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Feerwerd februari 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Feerwerd? Hieronder lees je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice en natuurlijk Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2400 kWh tot 3100 kWh stroom plus 1150 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jullie actuele leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check uiteraard de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Feerwerd. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe leverancier. Daarin lees jij de overeengekomen kosten en condities (denk hierbij aan energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Jullie lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energieleverancier. Dikwijls dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Feerwerd. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarnaast incasseer jij een eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Westland Infra abonnement“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal leveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Winsum.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Nefit, AWB, Intergas, Vaillant of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Feerwerd

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Feerwerd en bespaar op gas en licht!