Energieleveranciers Easterlittens Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Easterlittens vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Budget Energie en Oxxio ontvangt. Overstappen van energie gaat simpel en vlug. Hier doorzoek jij bruikbare aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Easterlittens

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Easterlittens? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden de meeste aanbieders een flinke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 t/m €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Noordscheschut.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Easterlittens juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een lijst met de beste energiecontracten. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 600 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare partijen vergelijken. Van E.ON tot en met Powerpeers.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Easterlittens

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels energieleverancieractie.nl kan men meteen energieprijzen Easterlittens vergelijken. Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in en kies rap het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk onmiddellijk de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Wilbertoord afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Easterlittens?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Easterlittens juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Easterlittens? Hieronder vind je een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco en natuurlijk Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio gerekend met een verbruik van 2000 kWh tot 3100 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Easterlittens. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de aankomende energiemaatschappij. Hierin lees je afgesproken prijzen en voorwaarden (zoals netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat huidige pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. In de regel dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier communiceert dit weer richting jouw oude energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Easterlittens. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Voorts ontvang je een eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “Eneco stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Littenseradiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Vaillant, AWB, Intergas, Nefit of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw energieconsumptie reduceert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Easterlittens

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Easterlittens en betaal minder voor gas en licht!