Energieleveranciers Drogteropslagen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Drogteropslagen vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve welkomstacties die men standaard niet bij onder andere Engie en Oxxio ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en rap. Op deze website vergaar je functionele feiten en support t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Drogteropslagen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Drogteropslagen? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: energieconsumptie en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook verstrekken flink wat maatschappijen een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €175 t/m €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Nispen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Drogteropslagen juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Aansluitend check je een lijst met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot aan HVC.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €415 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Drogteropslagen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze speciale vergelijker kan men vlug energieprijzen Drogteropslagen vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruik in, en vind eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vind direct de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Wieringerwerf afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Drogteropslagen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Drogteropslagen juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Drogteropslagen? Nu vind je een tabel met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Essent en natuurlijk Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2100 kWh t/m 3350 kWh stroom en 700 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw huidige leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check altijd de condities van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Drogteropslagen. Als je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieleverancier. In dit schrijven lees jij de geldige tarieven en regelgeving (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Het actuele gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe aanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Drogteropslagen. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Ook ontvang je de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Vrijopnaam gas“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante opties zijn zonne-energie en windenergie. De meeste aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente De Wolden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Vaillant, AWB, Remeha, Atag of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je het verbruik van energie minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Drogteropslagen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Drogteropslagen en bespaar op gas en licht!