Energieleveranciers Dinteloord Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Dinteloord vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale kortingsacties die jij via de sites van o.a. Greenchoice of Powerpeers kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en is zo gepiept. Op de site lees je handige aanwijzingen en tips ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Dinteloord

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Dinteloord? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en locatie. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden veel organisaties een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €130 tot €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Nieuwer Ter Aa.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Dinteloord mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarop volgt een opsomming met de beste energiecontracten. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Hierna tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Leon Zeewolde.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €435 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Dinteloord

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij energieleverancieractie.nl kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Dinteloord vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en vind snel de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk à la minute de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in West-Graftdijk afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Dinteloord?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Dinteloord mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Dinteloord? Onder dit stukje check je een ranglijst van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE maar ook Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1700 kWh tot 2850 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: achterhaal altijd de voorschriften van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Dinteloord. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande leverancier. Daarin vind jij de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Dat lopende contract zal worden beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe leverancier. Meestal doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Dinteloord. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarbij krijg jij een eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Vrijopnaam actietarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Steenbergen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Vaillant, Atag, Nefit, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie minimaliseert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Dinteloord

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Dinteloord en bezuinig op gas en licht!