Energieleveranciers De Heen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Heen vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Anode Energie of Pure Energie kunt gebruiken. Overstappen gaat handig en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl vergaar je toepasbare details en hulp dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Heen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Heen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Tevens bieden veel aanbieders een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €105 – €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Molenhoek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Heen mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Hierna volgt een overzicht met relevante energieleveranciers. Jij kiest vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 625 m³
2 personen 2.375 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle populaire partijen vergelijken. Van Budget Energie tot Oxxio.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Heen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze zoekmachine kan men binnen no-time energieprijzen De Heen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + gas/licht inschatting in en bekijk onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer details over een zeker contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk binnen no-time de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Vrouwenparochie afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in De Heen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in De Heen mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in De Heen? Op deze pagina doorzoek jij een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice en ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2200 kWh t/m 2750 kWh stroom plus 850 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: check wel de voorschriften van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in De Heen. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energieleverancier. Hierin tref je de geldige tarieven en bijkomende kosten (denk aan energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Je oude pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaal gesproken dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in De Heen. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Voorts krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “RENDO Netwerken welkomstkorting“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Steenbergen.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Atag, AWB, Intergas, Nefit of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in De Heen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in De Heen en bespaar op gas en licht!