Energieleveranciers Dalem Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Dalem vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Clean Energy of Vattenfall kan afsluiten. Het oversluiten gaat makkelijk en prettig. Hieronder vergaar je nuttige toelichtingen en hulp voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Dalem

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Dalem? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van factoren als: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Tevens gunnen flink wat aanbieders een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €130 t/m €200. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Mierlo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Dalem april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna vind je een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je ontdekt rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op de site detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 700 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan Qwint.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €285 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Dalem

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij de vergelijker kan jij vlug energieprijzen Dalem vergelijken. Voer je adres & verbruiksgegevens in, en kies rap de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en ontdek ogenblikkelijk de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Voorst Oude Ijsselstreek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Dalem?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Dalem april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Dalem? Hier check je een tabel met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice + Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers berekend met een consumptie van 1700 kWh tot 3600 kWh stroom plus 700 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal altijd de condities van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Dalem. Nadat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde aanbieder. In deze mail of brief tref je de geldige tarieven en extra regels (onder andere regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige energiepakket wordt opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” leverancier. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan jouw oude energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Dalem. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarbij incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Noordelijk Lokaal Duurzaam welkomstkorting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Gorinchem.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Atag, Nefit, Remeha, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Dalem

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Dalem en bespaar op gas en licht!