Energieleveranciers Brouwershaven Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Brouwershaven vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als De Vastelastenbond of Pure Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat eenvoudig en vlug. Op de site doorzoek jij functionele details en handreikingen bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Brouwershaven

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Brouwershaven? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en postcode. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €160 tot €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Marijenkampen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Brouwershaven april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens check je een overzicht met relevante energiecontracten. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 650 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Powerpeers.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €445 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Brouwershaven

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij onmiddellijk energieprijzen Brouwershaven vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en zoek eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer onmiddellijk de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Veessen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Brouwershaven?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Brouwershaven april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Brouwershaven? Onder dit stukje lees je een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE maar ook Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 1950 kWh tot 4100 kWh stroom en 1150 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: check zeker even de kleine lettertjes van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Brouwershaven. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe maatschappij. Hierin bekijk je alle tarieven en regelgeving (denk aan leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jullie actuele contract wordt opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je verhuizen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” aanbieder. Dikwijls gebeurt dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Brouwershaven. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Tevens krijg jij een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “E.ON korting“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de leveranciers maken hier graag gebruik van. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Schouwen-Duiveland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Atag, Remeha, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Brouwershaven

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Brouwershaven en betaal minder voor gas en licht!