Energieleveranciers Bredevoort Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bredevoort vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel unieke acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Engie of UnitedConsumers kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder lees je praktische details en support ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bredevoort

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Bredevoort? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Uiteraard moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien geven sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €140 tot €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Maashees.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bredevoort juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Nadien volgt een overzicht met de beste energiebedrijven. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Advies nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Powerpeers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €315 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Bredevoort

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze tool kan jij snel energieprijzen Bredevoort vergelijken. Geef je woongegevens + gas/licht inschatting in en vind probleemloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en check eenvoudig de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Usquert afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Bredevoort?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Bredevoort juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Bredevoort? Hieronder bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall maar uiteraard ook Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2500 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 1350 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer zeker even de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Bredevoort. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen organisatie. Daarin vind je de geldige tarieven en regelgeving (zoals netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat werkende energiecontract wordt opgezegd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieaanbieder. Dikwijls moet dit een paar dagen voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige leverancier speelt de standen door aan je voormalige aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Bredevoort. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts incasseer jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Pure Energie aanbieding“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Aalten.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Atag, Intergas, Vaillant, Remeha of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij de energievraag minimaliseert kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Bredevoort

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Bredevoort en betaal minder voor gas en licht!