Energieleveranciers Boksum Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Boksum vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij o.a. Allure Energie en NLE kan scoren. Overstappen gaat simpel en snel. Op energieleverancieractie.nl vergaar je nuttige toelichtingen en support voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Boksum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Boksum? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden flink wat aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €125 – €225. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Loozen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft best een flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Boksum juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna vind je een lijst met de goedkoopste energiebedrijven. Je vindt zo snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time rond gemaakt. Problemen bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Fenor tot Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €495 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Boksum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kun jij onmiddellijk energieprijzen Boksum vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en selecteer moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal direct de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Twijzel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Boksum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Boksum juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Boksum? Onder dit stukje bekijk je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall + Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 2000 kWh tot 4300 kWh stroom plus 1100 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: bekijk ten alle tijde de condities van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Boksum. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energiemaatschappij. Aan de hand daarvan zie jij de kosten en regelgeving (denk aan verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Het vorige energiepakket wordt stopgezet. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande maatschappij. Normaliter gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Boksum. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Ook ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Enduris variabel tarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De bedrijven kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Menameradiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Remeha, AWB, Atag, Nefit of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Boksum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Boksum en betaal minder voor gas en licht!