Energieleveranciers Berghem Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Berghem vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle speciale acties die men standaard niet bij onder andere DELTA of UnitedConsumers kunt vinden. Overstappen gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij bruikbare informatie en support ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Berghem

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Berghem? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en locatie. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Controleer maar de energie jaarrekening: verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: het telt allemaal mee. Verder schenken sommige organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €125 tot €250. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Lettele.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Berghem mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarna check je een opsomming met beschikbare energiemaatschappijen. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hierna vind jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.350 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 2.075 m³

Alle pakketten

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Fenor tot aan MAIN Energie.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Berghem

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze zoekmachine kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Berghem vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusstoom/gas verbruik in en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en check onmiddellijk de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Terborg afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Berghem?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Berghem mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Berghem? Hieronder lees je een ranglijst van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Vattenfall maar ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 4250 kWh stroom en 1250 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal uiteraard de voorschriften van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Berghem. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande aanbieder. In deze mail of brief tref jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (onder andere netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Het vorige energiecontract wordt opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Dikwijls doe je dit iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Berghem. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Ook krijg je te maken met de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Oxxio 3 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Oss.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Remeha, Vaillant, Intergas, Atag of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Berghem

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Berghem en bezuinig op gas en licht!