Energieleveranciers Beegden Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beegden vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Clean Energy en Innova Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele details en adviezen t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Beegden

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Beegden? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en locatie. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren sommige bedrijven een royale welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €105 tot €265. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Langenboom.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een behoorlijk ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beegden april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop vind je een overzicht met de meest voordelige energiebedrijven. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Engie tot HVC.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €495 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Beegden

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze tool kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Beegden vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en selecteer vlug de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in site van de leverancier. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vergelijk onmiddellijk de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Stoutenburg afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Beegden?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Beegden april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Beegden? Op deze website vind je een opsomming met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco maar ook Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie met een verbruik van 1650 kWh tot 2550 kWh stroom plus 750 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: bekijk zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Beegden. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde organisatie. Aan de hand daarvan tref je afgesproken prijzen en condities (bijvoorbeeld leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie oude energiecontract wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je van woning wisselen? Jij zult dan normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” maatschappij. In de meeste gevallen moet dit vlak voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstap. De toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Beegden. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Voorts incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “Oxxio 1 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Maasgouw.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Remeha, Intergas, Nefit, Atag of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je het verbruik van energie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Beegden

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Beegden en bezuinig op gas en licht!