Energieleveranciers Balloo Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Balloo vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle speciale aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als Clean Energy of Leon Zeewolde kunt gebruiken. Het oversluiten gaat gemakkelijk en rap. Op deze pagina bekijk je functionele details en hulp bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Balloo

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Balloo? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Ook schenken enkele leveranciers een gulle welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot +/- €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Laag Zuthem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Balloo juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Hierna doorzoek je een lijst met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op deze pagina bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle erkende partijen vergelijken. Van Fenor tot aan UnitedConsumers.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €365 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Balloo

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij energieleverancieractie.nl kun je eenvoudig energieprijzen Balloo vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Selecteer dan de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en bekijk binnen no-time de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Steenenkamer afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Balloo?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Balloo juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Balloo? Op energieleverancieractie.nl vind je een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 1700 kWh t/m 2550 kWh stroom plus 1250 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check uiteraard de condities van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Balloo. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan tref jij de overeengekomen kosten en regelgeving (zoals netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaliter doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw oude energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Balloo. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarbij incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “DELTA 1 jaar contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Aa en Hunze.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Remeha, Intergas, AWB, Nefit of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Balloo

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Balloo en bezuinig op gas en licht!