Energieleveranciers Baaiduinen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Baaiduinen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij onder andere Essent en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Overstappen van energie gaat simpel en vlug. Op deze website vind je bruikbare feiten en support bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Baaiduinen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Baaiduinen? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: energieconsumptie en postcode. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dit bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder verstrekken sommige maatschappijen een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 tot €195. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Kortenhoef.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Baaiduinen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan doorzoek je een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 personen 2.475 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot en met Vattenfall.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €425 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Baaiduinen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze zoekmachine kan je vlug energieprijzen Baaiduinen vergelijken. Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in, en selecteer probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker contract? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en signaleer snel de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Spier afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Baaiduinen?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Baaiduinen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Baaiduinen? Op deze pagina bekijk je een ranglijst van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 2850 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: bekijk wel de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Baaiduinen. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven bekijk je de kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie actuele energiecontract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaliter doe je dit zo’n week voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij geeft dit door aan de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Baaiduinen. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Bovendien krijg je te maken met een eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Noordelijk Lokaal Duurzaam contract afsluiten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel maatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Terschelling.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, AWB, Remeha, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw energieconsumptie weet te beperken heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Baaiduinen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Baaiduinen en bezuinig op gas en licht!