Energieleveranciers Amsterdam Zuidoost Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Amsterdam Zuidoost vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. DELTA of Vrijopnaam ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vergaar je bruikbare aanwijzingen en adviezen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Amsterdam Zuidoost

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Amsterdam Zuidoost? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energiekosten. Dit beïnvloed maar beperkt de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens geven sommige aanbieders een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €125 tot €215. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Kiel-Windeweer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Amsterdam Zuidoost mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energieleveranciers. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Moeite bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 600 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Essent tot Vattenfall.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Amsterdam Zuidoost

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze speciale vergelijker kun jij moeiteloos energieprijzen Amsterdam Zuidoost vergelijken. Vul jouw locatie en ook stoom/gas verbruik in en selecteer vlug het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en ontdek rap de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Sirjansland afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Amsterdam Zuidoost?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Amsterdam Zuidoost mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Amsterdam Zuidoost? Op de site lees je een opsomming met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie met een verbruik van 2200 kWh – 2550 kWh stroom plus 950 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: controleer altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Amsterdam Zuidoost. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief lees jij alle tarieven en kleine lettertjes (denk hierbij aan vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Meestal moet dit zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Amsterdam Zuidoost. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens ontvang je de eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Noordelijk Lokaal Duurzaam contract“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Amsterdam.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Intergas, Vaillant, Atag, Remeha of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Amsterdam Zuidoost

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Amsterdam Zuidoost en betaal minder voor gas en licht!