Energieleveranciers Acquoy Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Acquoy vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke kortingsacties die je niet via de website van onder andere Energiedirect.nl en Qurrent kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en is zo gepiept. Hieronder vind je bruikbare gegevens en handreikingen bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Acquoy

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Acquoy? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieverbruik en locatie. Ook moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken flink wat aanbieders een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €150 – €190. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Joppe.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aardig gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Acquoy mei 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Aansluitend check je een opsomming met de meest voordelige energie aanbieders. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is zo gepiept. Problemen bij het invoeren van jouw verbruik? Hier vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot aan Vattenfall.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €395 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Acquoy

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze zoekmachine kunnen jullie snel energieprijzen Acquoy vergelijken. Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in en kies moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en signaleer binnen no-time de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Schuinesloot afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Acquoy?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Acquoy mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Acquoy? Nu lees je een opsomming met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2100 kWh t/m 3900 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Acquoy. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande organisatie. In deze mail of brief bekijk je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (zoals aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Het werkende energiepakket wordt opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de regel het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Doorgaans dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder geeft dit door aan je voormalige energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Acquoy. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarnaast krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Geldermalsen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, Remeha, AWB, Vaillant of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je het verbruik van energie minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Acquoy

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Acquoy en betaal minder voor gas en licht!