Energieleveranciers Nieuwediep Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwediep vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek unieke acties die je niet via de website van bijvoorbeeld Budget Energie en HVC kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en prettig. Op deze website vind jij nuttige feiten en support bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwediep

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Nieuwediep? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en postcode. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien bieden flink wat organisaties een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €150 t/m €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Wouwse Plantage.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwediep april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Nadien tref jij een overzicht met de beste energie aanbieders. Je vindt zo handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op deze pagina detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 625 m³
2 personen 2.225 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke partijen vergelijken. Van E.ON tot aan UnitedConsumers.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Nieuwediep

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze zoekmachine kun je eenvoudig energieprijzen Nieuwediep vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en vind rap de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk meteen de beste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Haarzuilens afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Nieuwediep?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Nieuwediep april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nieuwediep? Op deze website vind jij een lijstje met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent, Eneco + Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1950 kWh t/m 3050 kWh stroom plus 1000 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: bekijk wel de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nieuwediep. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energiemaatschappij. In deze mail of brief tref je de overeengekomen kosten en regelgeving (denk hierbij aan leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie huidige energiecontract wordt stopgezet. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. In de meeste gevallen doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Nieuwediep. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast incasseer jij de eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “energie-aanbieder Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Aa en Hunze.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een AWB, Remeha, Nefit, Vaillant of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nieuwediep

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Nieuwediep en bespaar op gas en licht!