Energieleveranciers Lottum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lottum vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle unieke acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Engie en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en vlug. Hier vind jij functionele feiten en hulp ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lottum

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Lottum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van aspecten als: energieverbruik en woonplaats. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie energie jaarrekening: aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Bovendien schenken veel leveranciers een royale welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €160 – €265. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Vuren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over best een flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lottum juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarop vind je een tabel met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze website tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 725 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vrijopnaam.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €255 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lottum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze tool kun jij meteen energieprijzen Lottum vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en vind moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vind vlug de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Elspeet afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Lottum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Lottum juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Lottum? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een tabel met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Greenchoice en ook Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers met een verbruik van 1650 kWh tot 4250 kWh stroom en 1350 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check uiteraard de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Lottum. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energiemaatschappij. Hierin tref jij de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende energiepakket wordt stopgezet. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande aanbieder. In de meeste gevallen gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstap. De toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Lottum. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarbij krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “actie van Westland Infra“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Horst aan de Maas.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, Nefit, AWB, Remeha of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Lottum

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Lottum en bezuinig op gas en licht!