Energieleveranciers Britswert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Britswert vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij onder andere Greenchoice of Oxxio kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en probleemloos. Hieronder bekijk je toepasbare toelichtingen en tips ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Britswert

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Britswert? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele de energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden veel bedrijven een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €115 tot €260. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Manderveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Britswert mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Aansluitend vind je een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Je treft à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo gedaan. Advies nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hier check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Pure Energie.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Britswert

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze speciale vergelijker kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Britswert vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer details over een zeker pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Varsselder afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Britswert?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Britswert mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Britswert? Op de site vind je een tabel met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice en natuurlijk Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent op basis van een verbruik van 2350 kWh t/m 3150 kWh stroom en 900 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Britswert. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande aanbieder. In deze mail of brief vind jij alle tarieven en extra regels (bijvoorbeeld leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige contract zal worden opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe leverancier. Gewoonlijk doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Britswert. Hiervoor krijg je een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Voorts incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “Westland Infra aanbieding“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Veel van de energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Littenseradiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Atag, Remeha, Nefit, AWB of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Britswert

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Britswert en bespaar op gas en licht!