Energieleveranciers Baexem Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Baexem vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale aanbiedingen die men standaard niet bij bijv. Anode Energie en Qurrent kan afsluiten. Overstappen gaat simpel en vlug. Hier vind jij nuttige informatie en adviezen t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Baexem

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Baexem? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Tevens schenken de meeste bedrijven een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €100 tot €195. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Kronenberg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Baexem juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Vervolgens check je een resultatenpagina met beschikbare energieleveranciers. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op de site check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 675 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot Vrijopnaam.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €395 per jaar.

A la minute overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Baexem

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze tool kan jij binnen no-time energieprijzen Baexem vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en bekijk snel de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere aanbieder? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk vlug de meest geschikte of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Standdaarbuiten afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Baexem?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Baexem juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Baexem? Op deze pagina vind je een aantal van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco + Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE op basis van een verbruik van 1700 kWh – 3350 kWh stroom plus 900 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: doorzoek uiteraard de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Baexem. Zodra het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe leverancier. In dit schrijven vind je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk aan energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Je vorige pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd vlak voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar jouw oude energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Baexem. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Bovendien incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Westland Infra contract afsluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Leudal.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Vaillant, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Baexem

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Baexem en bespaar op gas en licht!